Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 20:44 - да очакваме ли извинение?/2/
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 2661 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Моето съучастничество в престъплението „ГЕРБ“



image



РЪКУВАМ СЕ С ПРЕСТЪПНИКА „БУДА“
„Провалът на партия ГЕРБ е тъжен факт. На 5 юли 2009 г. навръх 47-мия си рожден ден отидох да гласувам за тях за седми пореден път. Да ги изброим за да няма грешка. През 2005 г. на извънредните избори, Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София като независим кандидат издигнат от инициативен комитет.


Гласувах на първи и втори тур за него, та да не стане на балотажа кмет на София Татяна Дончева, чиято характеристика от Румен Петков гласеше: „Тишината в спалнята ражда безумия.“ И той беше много прав. Та гласувах два пъти за „бат, Бойко“ през 2005 г. Тогава още нямаше ГЕРБ нито като партия, нито като сдружение.


После гласувах за евродепутатите на ГЕРБ през 2006 г. Или втори път – трета бюлетина. След това пуснах две бюлетини за редовните местни избори в София през 2007 г. като избрах отново бат, Бойко за кмет на София и неговите 33-ма общински съветници. Дотук ми станаха 3 пъти (5 бюлетини за ГЕРБ). После гласувах пак за евродепутатите на ГЕРБ през 2009 г. и за депутатите им в редовните парламентарни избори. Станаха 5 пъти. И накрая гласувах да избера Йорданка Фандъкова за кмет на София, защото кметът „бат, Бойко“ стана премиер и освободи поста. Или в шест поредни избора в София съм пуснал осем пъти бюлетини за „бат, Бойко“ или за партията му.
Да си припомним защо ГЕРБ спечели парламентарните избори през 2009 г. Защото Ахмед Доган каза, че той разпределял порциите. Тогава българите разбраха кой ги управлява и масово отидоха да гласуват не за ГЕРБ, а срещу противобългарската етно-криминално-политическа шайка ДПС и техния фюрер Доган. Затова „бат, Бойко“ спечели. И българските избиратели очакваха от него борба с мафията ДПС. Но не би. Нито Джевдет Чакъров, нито Емел Етем, нито Ахмед Доган бяха разследвани за далаверите им. Спряна беше разработката „Лиани“ според данните от която, ДПС отдавна да бяха разтурени като мафия. Нещо повече – незаконно построеният и върху държавна земя с крадени от държавата пари „Доган Сарай“ в Бояна остана непокътнат. В замяна на това ДНСК (Дирекцията за Национален Строителен Контрол) към МРРБ, се опита да събори сиропиталището в Нови хан, където отец Иван със свои пари и пари на спомоществуватели беше изградил приют за 140 сираци и самотни майки. Там много бързо ДНСК издаде заповед.
И най-гадното. Въпреки, че „бат, Бойко“ в нощта на победата се закани на групировката на Ирена Кръстева и Делян Пеевски, чийто вестници „Монитор“, „Телеграф“, „Политика“, „Борба“, „Засада“, „Уикенд“, телевизия 7, сайтовете на Бареков BNews и много други го плюеха преди изборите с прякора „Боко Тиквата“, после нищо не направи за да ги разследва.

Например откъде са парите им. Защото парите на Корпоративна Търговска Банка на депесарят Цветан Василев (сега и ГЕРБаджия) финансират медийната групировка на Кръстева&Пеевски. А точно в тази банка си държат парите всички държавни фирми. Ако си ги изтеглят, банката ще фалира, както и депесарските издания. Но на „бат, Бойко“ му трябват гласовете на депесарите за президентските избори през 2011 г., или парите им.
Е, затова той отново продаде България и избирателите гласували за него. Такива като мен. И затова ще работя за родния си град Пловдив, против лъжците-депесарски слагачи от ГЕРБ, чиято партия отново продаде Родината ми и се опитва да смачка родния ми град. Впрочем никой не е успял досега да смачка Пловдив. Дори Жан Виденов и Иван Костов, когато бяха министър-председатели.

Пловдив е древен и вечен!
Александър Долев
заместник-кмет на Пловдив“

Този текст стоеше на сайта ми, когато бях заместник-кмет на Община Пловдив през 2010-2011 г. Там дадохме отпор в люта битка на варварите от „ГЕРБ“. Загубихме битката, но не и войната. Донякъде изкупих вината си, че съм помагал преди това на организираната престъпна група „ГЕРБ“.

Но освобождението на Родината тепърва предстои. Има много окупирани от герберастите с фалшифицирани и купени избори български общини. Родният ми град Пловдив също е един от тях. И предупреждавам варварите от „ГЕРБ“. Войната за освобождение тепърва започва.
А менторите им от фондация „Ханс Зайдел“ да се определят на коя страна на барикадата са. На страната на чудовищата – сътворени от самите тях, или на страната на българския народ за който уж работеха. Те да решат! / Източник:rodolubez.blogspot.bg


20.05.2016 г.:Фондация „Ханс Зайдел“ събра съдиите, оправдали Цветанов в луксозен хотел

Потресаващ скандал, който разкрива задкулисното мръсно бельо на така наречената ни правосъдна система, замаскиран като „семинар“, разискващ корупцията и използването на СРС, остана скрит за обществеността.

АФЕРА обаче разкри, благодарение на свои брилянтни източници, че вчера цял ден и днес до обяд /19 – 20 май/ в хотел „Риу Резорт“ в Правец, немската фондация „Ханс Зайдел“ е организирала и финансирала семинар, разискващ темите за корупцията и използването на СРС. Фондация „Ханс Зайдел“ е изключително близка до ГЕРБ и персонално до лицето Цветан Генчев Цветанов.

Добри контакти със същата фондация има и немският адвокат на Цветан Цветанов по делата, които вървяха срещу него, Ханс-Петер Ул. Когато гръмна скандала с имотите на ексвътрешният министър Цветан Цветанов и той оправда авоарите си с получени „консултантски“ пари, в общественото пространство усилена бе мълвата, че „консултантските“ са му именно от Фондация „Ханс Зайдел“.
По време на едно от съдебните дела, водени срещу Цветан Цветанов, именно немският адвокат Ханс – Петер Ул заяви: „От съвсем доверени източници получих сведение, че е упражнен натиск върху българския съд г-н Цветанов да бъде осъден. Надявахме се, че съдът ще остане независим и ще го оправдае. Очевидно не удържа на натиска. Бяхте свидетели как съдията с треперещи ръце прочете присъдата.“

Впоследствие Цветан Генчев Цветанов бе оправдан по всички дела.
На въпросния семинар са били поканени ЛИЧНО И ПЕРСОНАЛНО да участват съдии, които са оправдали лицето Цветан Генчев Цветанов.
От Софийски Градски съд са били поканени само двама съдии, при това с лични персонални покани, разкри АФЕРА. Естествено, съдийката Жанина Начева, която подписа особено мнение по оправдателна присъда на Цветан Генчев Цветанов, не е била поканена.
Поканените съдии от Фондацията „Ханс Зайдел“, близка до ГЕРБ и Цветан Цветанов, са точно тези, оправдали Цветанов: съдийката от Пловдив, която го оправда по делото, водено срещу него от Мирослава Тодорова.


image

ХОТЕЛ „РИУ РИЗОРТ“ В ПРАВЕЦ


От Софийски Градски Съд единият поканен е бил съдия Петър Гунчев – оправдал Цветан Цветанов по делото за подслушванията, както и съдия Величка Маринкова, която пък отмени забраната на Цветанов по чл.68 от НПК, по едно от делата му, за пътуване в чужбина.

От ВКС лектор е бил Красимир Шекерджиев.
АФЕРА разкри и че председателят на СГС, разбирайки за персонално поканените съдии от поверения му съд в скъпия хотел „Риу Резорт“ – Правец, е изпратил други двама съдии да проверят ситуацията. На изпратените им е било любезно предложено да ползват нощувки и спа в хотела безплатно.

Както и да се оправдават добронамерените съдии към Цветанов, че на въпросния семинар са разисквали „в ползу роду“ „битката с корупцията“, това е феноменален скандал защото на това му се казва „елегантно доотплащане“.
Това е потресаващата „война с корупцията“ в България. Немска фондация, свързана с ГЕРБ, Борисов и Цветан Цветанов плаща да „обучава“ съдии, канят се съдии, които са го оправдали, два дни спят и ядат за сметка на немската фондация, и лицето Цветан Генчев Цветанов продължава да ни се хили „невинен“. Високомерно. За назидание какви сме балъци, че си въобразяваме, че в България има Темида с превръзка на очите. / Автор: Afera.bg / Източник: ГЛАСОВЕ

www.youtube.com/watch   -  Може ли да се лъже така безобразно? Ако си Бойко Борисов явно може!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3629398
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031